.:: WITAMY ::.
#81 Niedostępny
Napisany 25 November 2007 - 02:40
pozdro
Upped For Warezdark 25777.33 MB

xXx NIE KLIKAC xXx

#82 Niedostępny
Napisany 07 December 2007 - 03:01
Długo szukałem jakiegoś sensownego forum i chyba trafiłem.Poprzednie forum na którym siedziałem z przyczyn technicznych padło bez powstania - no i tak bywa. Mam nadzieję że trafiłem na sympatyczną atmosferkę i będę mógł liczyć na pomoc z Waszej strony jak i Wy z mojej w miarę możliwości. Proszę również o wyrozumiałość adminów i modów, ponieważ dopiero się rozglądam po forum i niechcący jakiegoś babola mogę strzelić z góry THX.
Pozdrawiam !
#83 Niedostępny
Napisany 07 December 2007 - 04:47
pozdro
Upped For Warezdark 25777.33 MB

xXx NIE KLIKAC xXx

#84 Niedostępny
Napisany 07 December 2007 - 07:11
Witaj @ponton na forum i jak zwykle zachęcam do czynnego uczestnictwa w życiu forum.He he miłego wiatrodnia
pozdrawiam
#85 Niedostępny
Napisany 07 December 2007 - 07:55
Hehe ... nie sposob aby nie zauwazic jaka atmosfera mamy na forum.....
Gdzies innej bedzie trudno szukac te atmosferze co tu mamy....
Zapraszam na forum i do dobrej zabawie..
Pozdr.

#86 Niedostępny
Napisany 07 December 2007 - 13:35
Pozdrawiwm - garraty
Znasz jakieś dobre strony z muzyką w formatach bezstratnych (LOSSLESS - FLAC,APE) ???
Będę Ci wdzięczny za info.
Więcej o formatach bezstratnych dowiesz się stąd.
Pozdrawiam
#87 Niedostępny
Napisany 07 December 2007 - 14:10
ponton, o 07.12.2007, 3:01, powiedział:
Długo szukałem jakiegoś sensownego forum i chyba trafiłem.Poprzednie forum na którym siedziałem z przyczyn technicznych padło bez powstania - no i tak bywa. Mam nadzieję że trafiłem na sympatyczną atmosferkę i będę mógł liczyć na pomoc z Waszej strony jak i Wy z mojej w miarę możliwości. Proszę również o wyrozumiałość adminów i modów, ponieważ dopiero się rozglądam po forum i niechcący jakiegoś babola mogę strzelić z góry THX.
Pozdrawiam !
Bardzo sensownie powiedziane.
Mileg pobytu i witam oczywiscie....
Pzd.
Uwaga:
Moje linki mozesz pobrac z dzialu VIP bez limitu transferu a znajduje sie on TUTAJ
Nie masz dostepu do dzialu VIP - wykup juz dzis i pobieraj za free TUTAJ

If links get deleted please let me know and I will upload again.
#88 Niedostępny
Napisany 07 December 2007 - 20:23
pozdrawiam
#89 Guest_ssoki_*
Napisany 03 January 2008 - 22:47
oki
#90 Niedostępny
Napisany 20 January 2008 - 02:52
#92 Niedostępny
Napisany 20 January 2008 - 07:22
#93 Niedostępny
#94 Niedostępny
Napisany 20 January 2008 - 20:09
pozdrawiam
#95 Niedostępny
Napisany 25 January 2008 - 18:00
Po długiej przerwie wracam do czynnej służby na scenie warezowej ;-). Tak się składa że wasze forum przypadło mi do gustu i zamierzam dłużej na nim zagościć i mam nadzieję, że polubię to miejsce, klimat i ludzi.
Poprzednio działałem w konkurencji , o podobnej nazwie ale tamto forum tak się skomercjalizowało, że oprócz masy linków niewiele ma dla mnie do zaoferowania.
Punktem kulminacyjnym, przez który zainteresowałem się bliżej tym forum była wiadomość od Moderatora „garraty” (pozdrawiam ) który delikatnie ale także konsekwentnie upomniał mnie o przeczytaniu regulaminu forum i dokładnym edytowaniu postów. Oczywiście błąd który popełniłem szybko naprawiłem ;-). Ale chciałem powiedzieć że dużym atutem jest dla forum gdy ktoś utożsamia się ze swoją pracą / zadaniami do wykonania, w tym przypadku była to bardzo szybka odpowiedź i przyjazne podejście do nowych użytkowników co bardzo sobie cenię. Mam nadzieję, że reszta moderatorów i administratorów ma podobne podejście do forum i ludzi jak wyżej wymieniony kolega i jest konsekwentna w swoim działaniu.
Tak naprawdę dopiero rozpoczynam swoja krucjatę, a to będzie dopiero mój trzeci post, tak jak i 3 dzień na forum, no ale wszystko jeszcze przede mną .
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, a szczególnie kadrę zarządzającą i życzę owocnej współpracy .
#96 Niedostępny
Napisany 25 January 2008 - 18:20
pozdrawiam
#97 Niedostępny
Napisany 25 January 2008 - 20:02
Znasz jakieś dobre strony z muzyką w formatach bezstratnych (LOSSLESS - FLAC,APE) ???
Będę Ci wdzięczny za info.
Więcej o formatach bezstratnych dowiesz się stąd.
Pozdrawiam
#98 Niedostępny
Napisany 25 January 2008 - 20:15
zycze milego pobytu na WarezDarku :biggrin:
POZDRO

-------> UpLoaDiNg ..:: iPhone Stuff ::.. <------

#99 Niedostępny
Napisany 27 January 2008 - 10:32
Witam wszystkich z którymi się jeszcze nie witałem ,oraz jak zwykle zapraszam do czynnego uczestnictwa w życiu forum
pozdrawiam
Napisany 29 January 2008 - 01:13
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników