Jaka to Gra ??
Rozpoczęte przez Morpheus, 14 Jun 2007 08:10
531 odpowiedzi na ten temat
#521 Dostępny
Napisany 14 March 2012 - 17:30
Witam
Ja tradycyjnie wiem ,ale sami z @Van'em grać nie będziemy niech inni się pomęczą...
pozdrawiam
Ja tradycyjnie wiem ,ale sami z @Van'em grać nie będziemy niech inni się pomęczą...
pozdrawiam
PIRAT KOMPUTEROWY (cytując za New Urban Dictionary) - człowiek nie mający jaj na to, by wynieść z Empiku grę lub film pod kurtką.
#522 Niedostępny
#523 Dostępny
Napisany 18 March 2012 - 09:10
Witam
Wg mnie jest to Nexus: The Jupiter Incident
pozdrawiam
Wg mnie jest to Nexus: The Jupiter Incident
pozdrawiam
PIRAT KOMPUTEROWY (cytując za New Urban Dictionary) - człowiek nie mający jaj na to, by wynieść z Empiku grę lub film pod kurtką.
#524 Niedostępny
#525 Dostępny
Napisany 20 March 2012 - 17:11
Witam
To coś starego ,czym zagrywałem się na commodore (ktoś pamięta jeszcze takie cóś
)

pozdrawiam
To coś starego ,czym zagrywałem się na commodore (ktoś pamięta jeszcze takie cóś

pozdrawiam
#526 Dostępny
Napisany 22 March 2012 - 05:31
Witam
Mała podpowiedź i kilka screenów ,może będzie łatwiej...
"...to kultowa strzelanina kosmiczna wyprodukowana przez Irem w 1987 roku, która zapoczątkowała serię "przewijanych" (V-Scrolling) gier z gatunku Shoot'em Up. Akcja gry umiejscowiona jest w 22 wieku, gdzie wcielamy się w rolę pilota zasiadającego za sterami kosmicznego myśliwca o nazwie R-9a "Arrowhead”, którego zadaniem jest obrona ludzkości przed tajemniczą a zarazem potężną rasą obcych znaną jako Bydo (jak się później okazało nie byli oni tak do końca obcy)..."

pozdrawiam
Mała podpowiedź i kilka screenów ,może będzie łatwiej...
"...to kultowa strzelanina kosmiczna wyprodukowana przez Irem w 1987 roku, która zapoczątkowała serię "przewijanych" (V-Scrolling) gier z gatunku Shoot'em Up. Akcja gry umiejscowiona jest w 22 wieku, gdzie wcielamy się w rolę pilota zasiadającego za sterami kosmicznego myśliwca o nazwie R-9a "Arrowhead”, którego zadaniem jest obrona ludzkości przed tajemniczą a zarazem potężną rasą obcych znaną jako Bydo (jak się później okazało nie byli oni tak do końca obcy)..."

pozdrawiam
#527 Dostępny
Napisany 24 March 2012 - 09:29
Witam
Widzę ,że dość ciężko idzie z odgadywaniem starych gier
to może ten screen pomoże 

pozdrawiam
Widzę ,że dość ciężko idzie z odgadywaniem starych gier

pozdrawiam
#528 Niedostępny
Napisany 24 March 2012 - 12:20
?
#529 Dostępny
Napisany 26 March 2012 - 18:31
Witam
Ano to @Yokura ,Twoja kolej...
pozdrawiam
Ano to @Yokura ,Twoja kolej...
pozdrawiam
#530 Niedostępny
Napisany 27 March 2012 - 11:52
Zostajemy przy klasyce
Na Amidze grałem też w :
Na Amidze grałem też w :
#531 Dostępny
Napisany 27 March 2012 - 15:41
Witam
He he ,ale się nakombinowałem by sobie przypomnieć nazwę tej gry ,ale skoro mogłem zarywać noce u kupla przy Amidze to dałem i radę z wujkiem Google
Ale niech inni też się pomęczą ,bo jak zwykle ciągle tylko ja odpowiadam 
pozdrawiam
He he ,ale się nakombinowałem by sobie przypomnieć nazwę tej gry ,ale skoro mogłem zarywać noce u kupla przy Amidze to dałem i radę z wujkiem Google
pozdrawiam
#532 Niedostępny
Napisany 31 March 2012 - 22:34
Podpowiedz:
zręcznościowa gra platformowa. Główny bohater biega, skacze, pływa (zalane wodą jaskinie w drugim świecie) i strzela przez cztery pasjonujące etapy. Eksterminuje Tinheadowców przy pomocy naboi, lasera, miotacza ognia i rakiet. Aby ukończyć etap należy zebrać określoną ilość kulek (zielonych, niebieskich, czerwonych, a czasem można znaleźć też trzy specjalne kulki, które dają razem wszystkie wymagane kulki do ukończenia danego poziomu) i znaleźć wyjście (pokonać strażnika jeśli jest to ostatnia plansza w danym świecie).
Ruff potrafi strzelać na wprost siebie oraz pod kątem 45 stopni w dół i górę. Potrafi też używać kluczy do otwierania zamkniętych przejść, specjalnych trampolin do skakania wyżej, przełączników do odpalania detonatorów w kopalni i fabryce.
Ruff potrafi strzelać na wprost siebie oraz pod kątem 45 stopni w dół i górę. Potrafi też używać kluczy do otwierania zamkniętych przejść, specjalnych trampolin do skakania wyżej, przełączników do odpalania detonatorów w kopalni i fabryce.
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników