Jak trafiłem na Warezdark?
#1 Niedostępny
Napisany 21 March 2008 - 23:43
Ankieta może i troszkę dziwna ale chciałbym się dowiedzieć jak się dostaliście na to forum...
Czy to może google czy inne źródło?
Ja może zacznę, trafiłem na to forum dokładnie 25 czerwca roku pańskiego 2006 jestem 19 użytkowaniem tego forum.
Jako jeden z pierwszych zostałem zaproszony na to forum przez mojego dobrego kolegę Admina Vadera, za czasów kiedy jeszcze forum nosiło nazwę "Forum VIP".
Tyle ode mnie...
Kolei na Was
Pzdr
#2 Niedostępny
#3 Niedostępny
Napisany 22 March 2008 - 00:00
Heh ... ja trafilem 02-07-2006 .... z tego co pamietam chyba z vipersat
No i ten czarny skin "forum vip" mnie tu juz na stale przykleil.... a procz tego poznalem
wspaniale ludze tutaj no i tu jestem... :cool:
Pozdrawiam

#4 Niedostępny
Napisany 22 March 2008 - 16:35
No ja tak samo jak kolega @Tangra, z ViperSat. Jak upadło (domena przestała działać) to przeniosłem się tu i tu zostałem i jak narazie zostaje
Tak na marginesie, przydałby się tu ten niebieski styl z ViperSat'a
pozdrawiam

Don't make me destroy you!
#5 Niedostępny
Napisany 22 March 2008 - 17:34
Upload dla www.warezdark.com = 3002,471 Mb
- Aplkiacje i Gry Java - Link do Tematu: KLIK
- Aplikacje Java - Link do Tematu: KLIK
- ACEMCP603 PRO ( zbiór kodeków ) - Link do Tematu: KLIK
- Obcy 3 ( Lektor PL ) - Link do Tematu: KLIK
- VA - Pitchers - What They Don't Li - Link do Tematu: KLIK
- Wolfenstein: Enemy Territory - Link do Tematu: KLIK
- Mega Paczka Apliakcji i Gier Java - Link do Tematu: KLIK
- My Spy - Link do Tematu: KLIK
- War Rock - Link do Tematu: KLIK
- Decydująca Gra - Link do Tematu: KLIK
- Moja super eksdziewczyna - Link do Tematu: KLIK
#6 Dostępny
Napisany 22 March 2008 - 19:08
A ja to już nie pamiętam...
pozdrawiam
#7 Niedostępny
Napisany 22 March 2008 - 19:52
Jak ja tu trafilem???
Sam do konca nie jestem pewien...
A juz wiem....to ja zalozylem te forum i z pomoca wielu przyjacol je rozwinelismy.....
Nie bede pisal jak bylo,bo to opisze innym razem.
Pozdrawiam
Uwaga:
Moje linki mozesz pobrac z dzialu VIP bez limitu transferu a znajduje sie on TUTAJ
Nie masz dostepu do dzialu VIP - wykup juz dzis i pobieraj za free TUTAJ

If links get deleted please let me know and I will upload again.
#8 Niedostępny
Napisany 22 March 2008 - 20:48
Jak ja tu sie dostałem odpowiedz prosta kolega @Vader mnie zaprosił do współprac jeszcze za czasów jak co nieco pisałem na dvhk prowadził chyba wtedy rekrutację na moderatorów, w tamtych czasach jeżeli dobrze pamiętam forum nosiło nazwę forum-vip.
Pozdrawiam: Tidus
Uwaga:
Moje linki możesz pobrać z działu VIP bez limitu transferu a znajduje się on TUTAJ
Nie masz dostępu do działu VIP - wykup już dziś i pobieraj za free TUTAJ
#9 Niedostępny
Napisany 22 March 2008 - 21:49
Kiedyś, dawno temu uploadowałem pliki dla DVHK, a linki do moich uploadów miałem w sygnie.
Aż to nagle user o tajemniczym nicku i mrocznym avatarze, dnia 12 maja roku 2007, wysłał mi na PM taką wiadomość:
Szukam uploaderow do mojego Wareza,w zamian daje dostep do konta Rapid Premium,wiecej info jak bedziesz zainteresowany,a jak nie i uwazasz to za Spam to przepraszam.
Pozdrawiam
II Początki na WarezDarku (http://www.forum-vip.com/).
Po ofercie nie do odrzucenia złożonej mi przez Vadera zabrałem się za szybki uploadzik (przy okazji bliższe zapoznanie się z programami WinRAR i RapidUploader), w między czasie forum się trochę sypało, trzeba było przywracać bazę z kilku dni wcześniej, później wszystko było robione odnowa i mimo tych problemów technicznych zostałem drugim uploaderem, bo oprócz mnie był wtedy Val. Później przyszedł Peja i zaczęło się sharingowanie konta, ale to już historia na inny temat.
Przez jakiś czas na początku mojej egzystencji na forum moderowałem tzw. Linkownię, bo uploaderzy mieli takie uprawnienia.
III Jeszcze nie koniec
Pod koniec grudnia złożyłem wypowiedzenie i wniosek o urlop bezpłatny bezterminowy. Tym sposobem otrzymałem nową rangę, Vipa i z tą rangą siedziałem przez ponad 2 miesiące.
IV Powrót
Hmm... Moderator? To była błyskawiczna decyzja, co dziwne dostałem ją też niespodziewanie wieczorem dnia 24 lutego 2008 roku. Zaraportowałem 3 posty i dostałem ofertę moderacji. Przez pierwszy tydzień kryłem się pod żółtym kolorem, później byłem Jr Modem, a po nabiciu 200 posta zostałem Modem. I tak jest nadal...
Miało być o tym jak się tu znalazłem, ale zrobiła się przypadkiem
User (30.05.2007) -> Uploader -> VIP -> Jr Moderator -> Moderator -> Global Moderator (11.05.2008)
Moje uploady dla WarezDark
Gry:x Age of Empires III PL x Assassin's Creed PL x Battlefield 2142 PL x Cezar IV PL x Championship Manager 2008 x FIFA 07 PL x FIFA 09 PL x FlatOut 2 PL x Gothic PL x Gothic 2 PL x Gothic 3 PL x GTA San Andreas x GTA Vice City x Gun PL x Hitman 2 Silent Assassin PL x Hitman Blood Money x Imperium Romanum PL x Legend Hand of God PL x Loki PL x Max Payne PL x NFS Most Wanted PL x S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky Pre-Alpha Build 3120 x Stronghold Crusader Extreme x The Settlers V Dziedzictwo Królów PL x The Sims 2: Czas Wolny x Tomb Raider: Anniversary PL x Warcraft III The Frozen Throne PL x Warhammer Mark Of Chaos PL
Filmy:
x 10 000 BC x Atak Pająków x Epoka Lodowcowa 2: Odwilż x Nie Kłam Kochanie x Noc w Muzeum x Po prostu walcz! x Step Up 2 The Streets x Szeregowiec Dolot x Troja x U Pana Boga Za Piecem x
Programy:
x Nero 9 PL x
#10 Niedostępny
Napisany 24 March 2008 - 10:12
pozdro
[ WEJDŹ ZAGŁOSUJ NA NAS W TOP LISTACH ]

„Kto innych pokonał, ten siłę posiadł. Kto zaś sam siebie pokonać zdoła, ten jest naprawdę potężny”Lao
"Prawdziwy zwycięzcami są ci, którzy zwycięzają w pojedynku dnia codziennego"Masutatsu Oyama
"Nasze codzienne życie jest nieustanna walką z przeciwnościami losu"Masutatsu Oyama
"Kiedy odpoczywasz, Twój przeciwnik trenuje"Miyamoto Musashi

#11 Niedostępny
#12 Guest_gib91_*
Napisany 18 May 2008 - 20:18
Na forum zarejestrowałem się dnia 23-01-2008. Trafiłem tutaj z linku zamieszczonego na stronie kolegi @Kartacz.
Pozdrawiam
#13 Niedostępny
Napisany 18 May 2008 - 23:48
Tak sobie siedze i czytam,te kilka wypowiedzi......
Pamietam to jak Tu zaprosilem @Tidusa,bylo dokladnie jak napisal,@LordZed tez opisal to perfekcyjnie...nic dodac nic ujac....
@Tangra,@OBIWAN,@Morpheus,@Yokura-przyjaciele z innego forum,ktorego juz nie ma :sad:
Teraz tworzymy to co Tu mamy i to co Wam dajemy....
Dziekuje..........
Pzd.
Uwaga:
Moje linki mozesz pobrac z dzialu VIP bez limitu transferu a znajduje sie on TUTAJ

#14 Niedostępny
Napisany 01 October 2008 - 15:46
#15 Niedostępny
Napisany 01 October 2008 - 17:19
mafifi, o 01.10.2008, 16:46, powiedział:
Witam.
Tak dziala reklama..
Tez pozdrawiamy i mamy nadzieje,ze bedziesz bral czynny udzial w forum.
Pzd.
Uwaga:

#16 Niedostępny
Napisany 01 October 2008 - 21:02
Wszystko ładnie, pięknie poukładane, tematy spójne, nawet nawigacji nie potrzeba, bo poruszać się można tutaj po omacku , potrzeba tego raz-dwa i jest. Potrzeba wsparcia raz-dwa i pomoc uzyskana.
Tutaj znajduję to co najbardziej lubię i co jest moją pasją, a mianowicie muzyka, a z moim słuchem to oczywiście w formacie LOSSLESS, gdzie właśnie tutaj tego jest pełno - albumy, dyskografie i ładne opisy tworzone w dużej większości przez Garraty'ego przykuwa wzrok.
Jestem pełen podziwu i tak jak w reklamie TV : "Wrażenia po wejściu na to forum.... BEZCENNE !"
A - i jeszcze jedno - jest zawsze z kim pogadać.

[ WEJDŹ ZAGŁOSUJ NA NAS W TOP LISTACH ]

:) WESOŁYCH ŚWIĄT...
...I SMACZNEGO JAJKA
(TO TAK PRZY OKAZJI , JAKBYM ZAPOMNIAŁ PRZEZ TEN CZAS ZMIENIĆ PODPIS )
#17 Niedostępny
Napisany 01 October 2008 - 21:35
a ja powiem ze nawet nie pamietam jak sie tu zjawilem
moze ktos pomoze (prawdopodobnie po paru glebokich bylem )
moge tylko powiedziec ekipa i cale 4um
POZDRO

-------> UpLoaDiNg ..:: iPhone Stuff ::.. <------

#18 Niedostępny
Napisany 06 October 2008 - 17:21
#20 Niedostępny
Napisany 09 December 2008 - 20:19
... cóż nie za bardzo lubię Invision Power Boarda, ale postanowiłem się rozejrzeć. Pierwsze co przykuło moją uwagę (oprócz skinu) to bardzo dobrze ułożone kategorie. W połączeniu z tym co mi napisał spowodowało to, że zapisałem się do was
I miejmy nadzieję, że niedługo będę mówić, że napisałem się do nas
Pozdrawiam, generals
Nie jestem Uplinkerem. Wszystkie moje wstawki to moje uploady na koncie Premium RS.

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników