BIN NEU HIER
Rozpoczęte przez windowstest, 27 May 2010 16:42
4 odpowiedzi na ten temat
#1 OFFLINE
Napisany 27 May 2010 - 16:42
Hallo ! Ich bin neu hier in forum und würde gern mitmischen : Bin mit 3 jahren nach Deutschland gekommen deshalb ist mein polnisch schreiben nicht so gut . Hab nen private dump uk 60 gb 100 MBIT und würd denn euch gerne zur verfügung stellen für pl xvids lektor. upload speed ist max 1MB/s DL speed 6MB/s .Wenn jemand intresse hat soll mir pn schreiben dann gibts ftpdaten
Nur bite leute die wirklich auf ftp uppen können oder von ftp zu ftp flashen können :MFG : Können denn als crewdump nuzten dann wenn paar leute da uppen etc

#2 OFFLINE
Napisany 27 May 2010 - 19:01
windowstest, o 27 May 2010 - 16:42, powiedział:
...Bin mit 3 jahren nach Deutschland gekommen deshalb ist mein polnisch schreiben nicht so gut ...
Ja Ci napiszę tak ,3 lata mieszkałem w Szwecji i nie muszę odpisywać Ci po Szwedzku... W każdym razie witaj na WarezDark ,życzę Ci miłego pobytu
pozdrawiam
PIRAT KOMPUTEROWY (cytując za New Urban Dictionary) - człowiek nie mający jaj na to, by wynieść z Empiku grę lub film pod kurtką.
#3 OFFLINE
Napisany 27 May 2010 - 20:28
Witam.
Powinienes sie wstydzic chlopie!
Ja od 17 lat mieszkam za granicami naszego kraju i juz nie wiem w jakim Ci jezyku odpisac,bo sporo ich sie nauczylem,ale nie swiruje,bo w moich zylach i sercu plynie Polska krew i tak juz pozostanie.
A znam takich polskich niemcow co szybko zapominaja " wyraza "
Powinienes sie wstydzic chlopie!
Ja od 17 lat mieszkam za granicami naszego kraju i juz nie wiem w jakim Ci jezyku odpisac,bo sporo ich sie nauczylem,ale nie swiruje,bo w moich zylach i sercu plynie Polska krew i tak juz pozostanie.
A znam takich polskich niemcow co szybko zapominaja " wyraza "
Uwaga:
Moje linki mozesz pobrac z dzialu VIP bez limitu transferu a znajduje sie on TUTAJ
Nie masz dostepu do dzialu VIP - wykup juz dzis i pobieraj za free TUTAJ

If links get deleted please let me know and I will upload again.
#4 ONLINE
Napisany 12 March 2011 - 23:08
Miales na mysli tych , co to " ...po polsku zapomnieli a po niemiecku jeszcze nie umieja...."
#5 OFFLINE
Napisany 13 March 2011 - 15:41
Witam
Jak większość Polaków mieszkających za granicą ,na pewno widziałeś rodaków którzy po przekroczeniu np niemieckiej granicy ,byli bardziej niemieccy niż sami Niemcy.Sam jak mieszkałem w Szwecji ,mało nie lałem po ryju gości którzy ledwo zleźli z promu i mówili "...u nas w Szwecji..."
pozdrawiam
Jak większość Polaków mieszkających za granicą ,na pewno widziałeś rodaków którzy po przekroczeniu np niemieckiej granicy ,byli bardziej niemieccy niż sami Niemcy.Sam jak mieszkałem w Szwecji ,mało nie lałem po ryju gości którzy ledwo zleźli z promu i mówili "...u nas w Szwecji..."
pozdrawiam
PIRAT KOMPUTEROWY (cytując za New Urban Dictionary) - człowiek nie mający jaj na to, by wynieść z Empiku grę lub film pod kurtką.
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników