Skocz do zawartości

BIN NEU HIER

• Nie możesz odpowiadać w tym temacie
4 odpowiedzi na ten temat

#1 OFFLINE   windowstest

White Member

• Members
  • Dołączył Thu, 27 May 10
  • 1 Tematów
    • 3 Postów

• Kraj:

Reputacja: 0
Neutral

Napisany 27 May 2010 - 16:42

Hallo ! Ich bin neu hier in forum und würde gern mitmischen : Bin mit 3 jahren nach Deutschland gekommen deshalb ist mein polnisch schreiben nicht so gut . Hab nen private dump uk 60 gb 100 MBIT und würd denn euch gerne zur verfügung stellen für pl xvids lektor. upload speed ist max 1MB/s DL speed 6MB/s .Wenn jemand intresse hat soll mir pn schreiben dann gibts ftpdaten :) Nur bite leute die wirklich auf ftp uppen können oder von ftp zu ftp flashen können :MFG : Können denn als crewdump nuzten dann wenn paar leute da uppen etc :)

#2 OFFLINE   Morpheus

.::Admin::.

• Admin
  • Dołączył Thu, 06 Jul 06
  • 611 Tematów
    • 2275 Postów

• Kraj:

Reputacja: 81
Excellent

Napisany 27 May 2010 - 19:01

Zobacz postwindowstest, o 27 May 2010 - 16:42, powiedział:

...Bin mit 3 jahren nach Deutschland gekommen deshalb ist mein polnisch schreiben nicht so gut ...
Witaj
Ja Ci napiszę tak ,3 lata mieszkałem w Szwecji i nie muszę odpisywać Ci po Szwedzku... W każdym razie witaj na WarezDark ,życzę Ci miłego pobytu
pozdrawiam
PIRAT KOMPUTEROWY (cytując za New Urban Dictionary) - człowiek nie mający jaj na to, by wynieść z Empiku grę lub film pod kurtką.

Dodany obrazek

#3 OFFLINE   Vader

Vader

• Admin
  • Dołączył Tue, 20 Jun 06
  • 1677 Tematów
    • 7169 Postów
      • Numer GG:007-zglos sie!

• Kraj:

Reputacja: 213
Excellent

Napisany 27 May 2010 - 20:28

Witam.
Powinienes sie wstydzic chlopie!
Ja od 17 lat mieszkam za granicami naszego kraju i juz nie wiem w jakim Ci jezyku odpisac,bo sporo ich sie nauczylem,ale nie swiruje,bo w moich zylach i sercu plynie Polska krew i tak juz pozostanie.
A znam takich polskich niemcow co szybko zapominaja " wyraza "

Uwaga:

Moje linki mozesz pobrac z dzialu VIP bez limitu transferu a znajduje sie on TUTAJ

Nie masz dostepu do dzialu VIP - wykup juz dzis i pobieraj za free TUTAJ

Dodany obrazek

Dodany obrazek
If links get deleted please let me know and I will upload again.

#4 ONLINE   cpt.blood

.:: Tullamore Dew ::.

• Moderator
  • Dołączył Fri, 30 May 08
  • 18 Tematów
    • 91 Postów

• Kraj:

Reputacja: 5
Neutral

Napisany 12 March 2011 - 23:08

Miales na mysli tych , co to " ...po polsku zapomnieli a po niemiecku jeszcze nie umieja...." :scratch_one-s_head:

#5 OFFLINE   Morpheus

.::Admin::.

• Admin
  • Dołączył Thu, 06 Jul 06
  • 611 Tematów
    • 2275 Postów

• Kraj:

Reputacja: 81
Excellent

Napisany 13 March 2011 - 15:41

Witam
Jak większość Polaków mieszkających za granicą ,na pewno widziałeś rodaków którzy po przekroczeniu np niemieckiej granicy ,byli bardziej niemieccy niż sami Niemcy.Sam jak mieszkałem w Szwecji ,mało nie lałem po ryju gości którzy ledwo zleźli z promu i mówili "...u nas w Szwecji..."
pozdrawiam
PIRAT KOMPUTEROWY (cytując za New Urban Dictionary) - człowiek nie mający jaj na to, by wynieść z Empiku grę lub film pod kurtką.

Dodany obrazek

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników

Na tej stronie nie sa umieszczone zadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, dlugosc, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.)
Pamietaj, że pliki objete prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalnlą wersję, a ściagnietą kopię bedzie się traktować jako zapasową.

„If you are affiliated with any government, anti-piracy group or any other related group, or were formally a worker of one you CANNOT enter this web site, cannot access any of its files and you cannot view any of the HTML files.
If you enter this site you are not agreeing to these terms and you are violating code 431.322.12 of the Internet Privacy Act signed by Bill Clinton in 1995
and that means that you CANNOT threaten our ISP(s) or any person(s) or company storing these files, and cannot prosecute any person(s) affiliated with this page which includes family, friends or individuals who run or enter this web site.“