Ranga Uplinker
Rozpoczęte przez Qua, 20 May 2008 18:35
2 odpowiedzi na ten temat
#1 Niedostępny
#2 Niedostępny
Napisany 20 May 2008 - 19:24
Witam.
A no nie ma.........
A tak na serio to mielismy range SENDER,miala takie same znaczenie,ale jakos chetnych brakowalo.
Pzd.
A no nie ma.........
A tak na serio to mielismy range SENDER,miala takie same znaczenie,ale jakos chetnych brakowalo.
Pzd.
Uwaga:
Moje linki mozesz pobrac z dzialu VIP bez limitu transferu a znajduje sie on TUTAJ
Nie masz dostepu do dzialu VIP - wykup juz dzis i pobieraj za free TUTAJ

If links get deleted please let me know and I will upload again.
#3 Niedostępny
Napisany 24 May 2008 - 23:18
Qua, o 20.05.2008, 19:35, powiedział:
Czemu na forum nie ma rangi Uplinker??
Zamiast rangi Uplinker jest ranga Elite Member, za ilość napisanych postów.
Tylko, że wtedy nie byłoby mowy o krótkotrwałej współpracy typu: tydzień pracy, znudziło mi się, dziękuję.
User (30.05.2007) -> Uploader -> VIP -> Jr Moderator -> Moderator -> Global Moderator (11.05.2008)
Moje uploady dla WarezDark
Gry:x Age of Empires III PL x Assassin's Creed PL x Battlefield 2142 PL x Cezar IV PL x Championship Manager 2008 x FIFA 07 PL x FIFA 09 PL x FlatOut 2 PL x Gothic PL x Gothic 2 PL x Gothic 3 PL x GTA San Andreas x GTA Vice City x Gun PL x Hitman 2 Silent Assassin PL x Hitman Blood Money x Imperium Romanum PL x Legend Hand of God PL x Loki PL x Max Payne PL x NFS Most Wanted PL x S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky Pre-Alpha Build 3120 x Stronghold Crusader Extreme x The Settlers V Dziedzictwo Królów PL x The Sims 2: Czas Wolny x Tomb Raider: Anniversary PL x Warcraft III The Frozen Throne PL x Warhammer Mark Of Chaos PL
Filmy:
x 10 000 BC x Atak Pająków x Epoka Lodowcowa 2: Odwilż x Nie Kłam Kochanie x Noc w Muzeum x Po prostu walcz! x Step Up 2 The Streets x Szeregowiec Dolot x Troja x U Pana Boga Za Piecem x
Programy:
x Nero 9 PL x
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników