Chcę połączyć 2 laptopy z vistą (jeden basic drugi premium) i stacjonarny XP SP3 kablem do router'a albo przez Wi-Fi bo ma taką możliwość tak żeby na każdym był internet i można było grać między sobą.
Router Tp-Link TL-WR340G
#1 Niedostępny
Napisany 29 August 2010 - 18:00
Chcę połączyć 2 laptopy z vistą (jeden basic drugi premium) i stacjonarny XP SP3 kablem do router'a albo przez Wi-Fi bo ma taką możliwość tak żeby na każdym był internet i można było grać między sobą.
#2 Niedostępny
Napisany 02 September 2010 - 19:04
osuch, o 29 August 2010 - 18:00, powiedział:
Witam.
Nie wiem czy pomoze,znalazlem takie informacje:
No to wejdz na http://192.168.1.1 wpisz login admin i hasla chyba nie ma
Nastepnie wejdz w wireless settings i ustaw region na poland, zaznacz enable security wireless i ustaw zabezpieczenie WPA2-PSK i wpisz np swoj numer pesel lub cos takiego gh475ht4hg745hgu458gh45uhg475yg i save
I w lapku powinieneś wykryc swoja siec i klikasz na nia i wpisujesz swoj kod zabezpieczajacy
Pzd.
Uwaga:
Moje linki mozesz pobrac z dzialu VIP bez limitu transferu a znajduje sie on TUTAJ
Nie masz dostepu do dzialu VIP - wykup juz dzis i pobieraj za free TUTAJ

If links get deleted please let me know and I will upload again.
#3 Niedostępny
Napisany 03 September 2010 - 12:44
#4 Niedostępny
Napisany 04 September 2010 - 09:31
osuch, o 03 September 2010 - 12:44, powiedział:
Witam.
Ok,staralem sie jak moglem...
Pzd.
Uwaga:
Moje linki mozesz pobrac z dzialu VIP bez limitu transferu a znajduje sie on TUTAJ
Nie masz dostepu do dzialu VIP - wykup juz dzis i pobieraj za free TUTAJ

If links get deleted please let me know and I will upload again.
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników