Skocz do zawartości

Pietrow nadal kierowcą Lotus Renault GP

• Nie możesz odpowiadać w tym temacie
Brak odpowiedzi na ten temat

#1 Niedostępny   Vader

Vader

• Admin
  • Dołączył Tue, 20 Jun 06
  • 1682 Tematów
    • 7203 Postów
      • Numer GG:007-zglos sie!

• Kraj:

Reputacja: 219
Excellent

Napisany 26 December 2010 - 11:51

Pietrow nadal kierowcą Lotus Renault GP

Dodany obrazek

Zespół Lotus Renault GP oficjalnie poinformował, że Witalij Pietrow pozostanie ich kierowcą przez najbliższe dwa sezony. Rosjanin, tym samym nadal będzie partnerem Roberta Kubicy.

Pomimo wielu spekulacji na temat przyszłości rosyjskiego kierowcy, jakie pojawiały się przez cały sezon, w ostatnich jasne stało się, że przedłużenie kontraktu z Pietrowem jest najbardziej prawdopodobną opcją.

Szef zespołu z Enstone Eric Boullier powiedział, że Pietrow będzie miał okazję odwdzięczyć się w sezonie 2011 za zaufanie jakim obdarzył go team.

- Jesteśmy bardzo zadowoleni, że Witalij Pietrow zostanie z nami w sezonie 2011 i 2012. Oczekujemy, że razem możemy kontynuować pracę jaką zapoczątkowaliśmy w 2010 roku - stwierdził Boullier. - Przez ostatnie miesiące pracowaliśmy, aby poprawić naszą konkurencyjność, a ustabilizowanie składu kierowców również jest bardzo ważne, aby zrealizować nasze cele - dodał.

- Robert Kubica jest punktem odniesienia zarówno jeśli chodzi o szybkość, jak i konsekwencję. Jesteśmy przekonani, że Witalij zbliży się do jego poziomu w przyszłym roku - powiedział szef Lotus Renault GP.

Właściciel teamu Gerard Lopez wyraził pewność, że Pietrow mając za sobą doświadczenia z ubiegłego sezonu poprawi swoje osiągi. - Witalij pokazał kilka razy, że możliwości dostarczania dobrych wyników. Chodzi o to, aby wszystko współgrało podczas tego samego weekendu, wyścig po wyścigu i właśnie to będzie jego celem - zapowiedział Lopez.

Sam Pietrow również jest bardzo szczęśliwy, że zostaje w zespole i zdaje sobie sprawę, że musi udowodnić swoją wartość. - Jestem bardzo szczęśliwy i niezwykle dumny, że będę reprezentował barwy Lotus Renault GP w kolejnych dwóch sezonach. W tym roku wiele się nauczyłem o torach i samochodzie. To doświadczenie pomoże mi się poprawić. Jestem bardzo podekscytowany, że nadal będę pracował z tym wspaniałym zespołem i wierzę, że sprostam temu wyzwaniu - powiedział Pietrow.

Uwaga:

Moje linki mozesz pobrac z dzialu VIP bez limitu transferu a znajduje sie on TUTAJ

Nie masz dostepu do dzialu VIP - wykup juz dzis i pobieraj za free TUTAJ

Dodany obrazek

Dodany obrazek
If links get deleted please let me know and I will upload again.

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników

Na tej stronie nie sa umieszczone zadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, dlugosc, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.)
Pamietaj, że pliki objete prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalnlą wersję, a ściagnietą kopię bedzie się traktować jako zapasową.

„If you are affiliated with any government, anti-piracy group or any other related group, or were formally a worker of one you CANNOT enter this web site, cannot access any of its files and you cannot view any of the HTML files.
If you enter this site you are not agreeing to these terms and you are violating code 431.322.12 of the Internet Privacy Act signed by Bill Clinton in 1995
and that means that you CANNOT threaten our ISP(s) or any person(s) or company storing these files, and cannot prosecute any person(s) affiliated with this page which includes family, friends or individuals who run or enter this web site.“