Skocz do zawartości

"Wiemy tyle, że bolid R31 nie jest g..."

• Nie możesz odpowiadać w tym temacie
Brak odpowiedzi na ten temat

#1 Niedostępny   Vader

Vader

• Admin
  • Dołączył Tue, 20 Jun 06
  • 1682 Tematów
    • 7203 Postów
      • Numer GG:007-zglos sie!

• Kraj:

Reputacja: 219
Excellent

Napisany 13 February 2011 - 13:48

"Wiemy tyle, że bolid R31 nie jest g..."

Nick Heidfeld znakomicie spisał się w bolidzie Lotus Renault w czasie sobotnich testów na torze w Jerez. Niemiecki kierowca uzyskał najlepszy czas dnia. - Zrobiłem wszystko, co mogłem - skomentował swoją jazdę "Quick Nick".

Dodany obrazek

Heidfeld jest uważany za faworyta do zastąpienia Roberta Kubicy w bolidzie R31 w sezonie 2011. Wobec poważnych urazów, jakich Polak doznał w wypadku na trasie rajdu Ronde di Andora może być potrzebne zastępstwo dla niego nawet na cały sezon.

O tym, kogo wybierze Lotus Renault, zadecydują najprawdopodobniej właśnie testy w Jerez. Kandydatami są Heidfeld i Bruno Senna. Niedoświadczony Brazylijczyk dostanie szansę w niedzielę, jednak mało prawdopodobne, by zdołał spisać się lepiej niż Niemiec.

- Zrobiłem wszystko co mogłem. Nie popełniłem żadnych błędów - powiedział Heidfeld, ale dodał, że nie wie, czy już zapewnił sobie posadę kierowcy wyścigowego Lotus Renault.

- Koncentrowałem się na tym konkretnym dniu i to się liczyło. Nie pomagałoby mi myślenie o tym, czy wezmą mnie już teraz, czy może później. To odbiera koncentrację - wyjaśnił Niemiec, który zadziwił obserwatorów testów w Jerez, wsiadając do zupełnie nieznanego sobie auta i od razu wykręcając czas lepszy od zawodników Mercedes GP, McLarena, Red Bull Racing czy Ferrari.

Zdaniem Heidfelda nie należy przeceniać faktu, że udało mu się osiągnąć najlepszy czas soboty. - Co to oznacza dla samochodu Lotus Renault? Moim zdaniem mówi to nam tylko tyle, że to auto nie jest g... Ale niewiele więcej - skomentował.

- Każdy mógł być najszybszy. To było uzależnione od ilości paliwa w baku, od miękkich lub twardych opon. Na pewno wyniki testów nie stawiają Lotus Renault w roli faworyta. Dla mnie jest jasne, że faworyt to Red Bull Racing. Oni znów wyglądają bardzo, bardzo dobrze - skomentował Heidfeld.

Uwaga:

Moje linki mozesz pobrac z dzialu VIP bez limitu transferu a znajduje sie on TUTAJ

Nie masz dostepu do dzialu VIP - wykup juz dzis i pobieraj za free TUTAJ

Dodany obrazek

Dodany obrazek
If links get deleted please let me know and I will upload again.

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników

Na tej stronie nie sa umieszczone zadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, dlugosc, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.)
Pamietaj, że pliki objete prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalnlą wersję, a ściagnietą kopię bedzie się traktować jako zapasową.

„If you are affiliated with any government, anti-piracy group or any other related group, or were formally a worker of one you CANNOT enter this web site, cannot access any of its files and you cannot view any of the HTML files.
If you enter this site you are not agreeing to these terms and you are violating code 431.322.12 of the Internet Privacy Act signed by Bill Clinton in 1995
and that means that you CANNOT threaten our ISP(s) or any person(s) or company storing these files, and cannot prosecute any person(s) affiliated with this page which includes family, friends or individuals who run or enter this web site.“