Problem po zmianie karty gragicznej
Rozpoczęte przez glp, 16 Feb 2011 15:53
4 odpowiedzi na ten temat
#1 Niedostępny
Napisany 16 February 2011 - 15:53
Witam być może ten temat już był ale niestety nie znalazłem dosyć dobrych rozwiązań niedawno wymieniłem w komputerze kartę graficzną oczywiście na mocniejszą i od tego momentu mam jakieś komplikacje z systemem mam windows 7 ultimate chodzi o to że po zmianie jak chciałem zainstalować grę w formacie ISO to jak się wyświetlał autorun odpalałem go to nic się nie działo tylko komp mi się zawieszał i musiałem go restartować ale inne gry normalnie się instalują a ta co u mnie nie działa to u kumpla normalnie chodzi i też chciałem zakalsyfikować nowy sprzęt za pierwszym razem normalnie klasyfikacja się zakończyła pomyślnie ale na drugi dzień pisało że trzeba ją odświeżyć więc tak zrobiłem ale klasyfikacja była nie dostępna powtórzyłem to kilka razy i to samo ale zrobiłem formata i to samo misię dzieje tylko że klasyfikacja już jest restartowałem biosa ale to nic nie dało wie może ktoś o co tu chodzi
Mój sprzęt: procek: AMD Athlon 64x2 5200+ 2.71GHz RAM:3GB DDR2 grafika: ATI Radeon HD5550 1GB DDR 3 płyta: MSI K9N6GM Series
Mój sprzęt: procek: AMD Athlon 64x2 5200+ 2.71GHz RAM:3GB DDR2 grafika: ATI Radeon HD5550 1GB DDR 3 płyta: MSI K9N6GM Series
#2 Niedostępny
Napisany 16 February 2011 - 16:39
Witam.
Kolego,sprawdziles wersje Direx-a potrzebuje ta gra,moze tez podaj o jaka gre chodzi....
Kolego,sprawdziles wersje Direx-a potrzebuje ta gra,moze tez podaj o jaka gre chodzi....
Uwaga:
Moje linki mozesz pobrac z dzialu VIP bez limitu transferu a znajduje sie on TUTAJ
Nie masz dostepu do dzialu VIP - wykup juz dzis i pobieraj za free TUTAJ

If links get deleted please let me know and I will upload again.
#3 Niedostępny
Napisany 16 February 2011 - 21:08
Nie chodzi mi za bardzo o grę tylko bardziej o kłopoty po zmianie karty graficznej bo to po zmianie zaczęło mi się dziać a problemy były z grami Saw the video game i baron wittard nemesis of ragnarok ale dodam że wcześniej przed zmianą karty nie było takiego problemu normalnie instalowałem grę SAW i chodziła bez kłopotu a inne gry normalnie się instalują w formacie ISO i miałem też tak po zmianie że a niektórych gier jakby cracki pouciekały pisało włóż płytę z grą i gdy jes crackowałem na nowo to cracki nie działały ale po formacie działają wie ktoś o co tu biega ???
#4 Niedostępny
Napisany 19 February 2011 - 11:17
glp, o 16 February 2011 - 21:08, powiedział:
Nie chodzi mi za bardzo o grę tylko bardziej o kłopoty po zmianie karty graficznej bo to po zmianie zaczęło mi się dziać a problemy były z grami Saw the video game i baron wittard nemesis of ragnarok ale dodam że wcześniej przed zmianą karty nie było takiego problemu normalnie instalowałem grę SAW i chodziła bez kłopotu a inne gry normalnie się instalują w formacie ISO i miałem też tak po zmianie że a niektórych gier jakby cracki pouciekały pisało włóż płytę z grą i gdy jes crackowałem na nowo to cracki nie działały ale po formacie działają wie ktoś o co tu biega ???
Po zmianie karty, stare sterowniki i biblioteki zostały i moga się gryźć, najlepiej wyczyścić cleanerem do driverów, lecz nei daje to 100% pewności że wszystko wróci do normy. Najlepiej formata zrobić żeby system na nowo przeleciał jakie podzespoły są zainstalowane. Podobną zasade wyznają systemy oem <-- zmieni się coś w kompie to już im nie pasuje.
#5 Niedostępny
Napisany 19 February 2011 - 13:18
W pierwszym poście pisałem że już zrobiłem formata ale teraz mam inny problem zamieniłem się z kumplem na te kompy i mam też jakiś błąd opisany w tym temacie http://www.warezdark...-intelem-e7500/ to jest naprawde jakieś fatum
Ten post był edytowany przez glp dnia: 19 February 2011 - 13:20
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników