Ten post był edytowany przez cyganeczka25 dnia: 26 March 2011 - 04:37
ważne pytanie
#1 Niedostępny
Napisany 26 March 2011 - 04:37
#2 Niedostępny
Napisany 26 March 2011 - 05:37
Niestety nie jest fizyczną możliwością byśmy sprawdzali każdy link zapodany na forum ,dlatego tacy oszuści będą się trafiali ,by mieć pewność pobieranych nowości (bo stare filmy rzadko kto oszukuje) polecam dział Wrzuty WarezDark
pozdrawiam
#3 Niedostępny
Napisany 26 March 2011 - 14:43
cyganeczka25, o 26 March 2011 - 04:37, powiedział:
Witam.
Tak jak w temacie Tobie odpisalem tak odpisze i Tu,tylko dziaki Waszej pomocy i opcji "Raportuj" mozemy wychwycic takich oszustow... dlatego nalezy raportowac takie zdarzenia.
Tak jak napisal moj kolega,nie jestesmy w stanie sprawdzic zawartosci wszystkich filmow czy tez innych wstawek,sami sobie nie poradzimy,wiec MUSICIE raportowac takie posty.
Gosc juz nic u Nas nie napisze.
Z pozdrowieniami.
Uwaga:
Moje linki mozesz pobrac z dzialu VIP bez limitu transferu a znajduje sie on TUTAJ
Nie masz dostepu do dzialu VIP - wykup juz dzis i pobieraj za free TUTAJ

If links get deleted please let me know and I will upload again.
#4 Niedostępny
Napisany 26 March 2011 - 15:27
Vader, o 26 March 2011 - 14:43, powiedział:
Tak jak w temacie Tobie odpisalem tak odpisze i Tu,tylko dziaki Waszej pomocy i opcji "Raportuj" mozemy wychwycic takich oszustow... dlatego nalezy raportowac takie zdarzenia.
Tak jak napisal moj kolega,nie jestesmy w stanie sprawdzic zawartosci wszystkich filmow czy tez innych wstawek,sami sobie nie poradzimy,wiec MUSICIE raportowac takie posty.
Gosc juz nic u Nas nie napisze.
Z pozdrowieniami.
można sprawdzać na bieżąco piki...
Każdy podkreślam ,każdy moderator swojego działu powinien to robić ,a jak nie to nie powinien być moderatoorem... .Amen
#5 Niedostępny
Napisany 26 March 2011 - 17:33
@FallenAngel chyba lekko się zagalopowałeś ,jak Ty to sobie wyobrażasz ,że mod działu będzie codziennie pobierał np 60 GB (tyle napisano np dzisiaj w dziale film...a bywa tego sporo więcej) by sprawdzić czy w pliku jest to co podano w poście
pozdrawiam
#6 Niedostępny
Napisany 26 March 2011 - 18:32
Panowie,to jest plaga,wczesniej podawali linki na hotfile by zarabiac,teraz wybieraja inne serwery.
Ja powiem,ze z mojeje strony pracuje nad tym jak ograniczyc tym nowo zarejestrowanym szanse na pisanie,bo czesto gosc sie zarejestruje,da 10 filmow i zadnego prawdziwego.
Linkow sie nie da sprawdzic jak ich sie nie pobierze,a to sa serwery platne i nikt nie bedzie bulil kasy by linki sprawdzac niestety...
Dlatego wlasnie jest dzial: Wrzuty WarezDark i tam sa gwarancje 100% ze sa linki prawdziwe.
Pozdrawiam
Uwaga:
Moje linki mozesz pobrac z dzialu VIP bez limitu transferu a znajduje sie on TUTAJ

#7 Niedostępny
#8 Niedostępny
Napisany 27 March 2011 - 20:43
FallenAngel, o 27 March 2011 - 20:23, powiedział:
Pozdr.
No i to wlasnie jest ten problem,w starszych wersjach skryptu bylo mozna ustawic by user mogl zaczac pisac po x dniach a w nowj wersji tego juz nie ma.
Pzd.
Uwaga:

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników