Co sadzicie o chomikuj.pl
Rozpoczęte przez Dzemu, 20 Oct 2008 10:20
11 odpowiedzi na ten temat
#1 Niedostępny
Napisany 20 October 2008 - 10:20
Jestem Ciekaw jak sie ustosunkujecie do mojego pytania. Co sadzicie o chomikuj.pl. Czy warto tam wrzucac pliki, czy warto podawac linki z tego serwera na forum?
#2 Niedostępny
Napisany 20 October 2008 - 16:36
moim zdaniem nie warto o wiele bardziej popularny jest hosting odsiebie.com.jestem w sieci od kilku lat i czytałem już kilkanaście różnych tematów na temat chomikuj.pl i jakoś ludzie nie mają do niego zbytniego przekonania a co się z tym wiąże popularność jego jest raczej słaba.
#3 Niedostępny
Napisany 20 October 2008 - 16:52
Szczerze powiem, że nawet nie znam tej stronki chomikuj.pl, może jestem jakaś zacofana ale naprawdę nigdy nie słyszałam 
odsiebie.com owszem znam i jestem zadowolona ze stronki.
odsiebie.com owszem znam i jestem zadowolona ze stronki.
#4 Dostępny
Napisany 20 May 2009 - 22:24
Strona może i by byłą fajna gdyby nie limity dzienne 50 mega ściągania. Inaczej trzeba premke wykupić.
#5 Niedostępny
Napisany 27 July 2009 - 12:41
wedlug mnie ta strona jest żałosna
#6 Niedostępny
Napisany 09 September 2009 - 17:07
Chomik jest do bani. Po jakiego grzyba płacić taką kasę za takie coś?
Nie masz konta na Hotfile? Załóż je teraz!
Nie masz konta na storage.to? Załóż je teraz!
#7 Niedostępny
Napisany 09 September 2009 - 18:16
czy do bani ? Moim zdaniem nie .Wiadomo sporo jej brakuje do doskonałości można jednak znaleźć tam ciekawe pliki o które ciężko gdzie indziej
#8 Niedostępny
Napisany 09 November 2009 - 18:48
Cóż... jedyne zalety tego serwisu to takie że nieraz można znaleść perełkę której nigdzie indziej nie ma. A tak to nie ma zalet. Ostatnio nawet ma coraz więcej wad. Znam kilka osób, które są "użytkownikami" owego serwisu i od 4-6 tygodni prędkość uploadu jaką osiągają za pomocą aplikacji (którą oferuje serwis) jest żałosna. Nie ma szans by wykorzystać choćby 70% przepustowości łącza...
Mój dotychczasowy upload:
...
...
#9 Niedostępny
#10 Niedostępny
Napisany 22 December 2010 - 16:11
Rzadko używam, jednak zdarza się. Jak już wcześniej parę osób wspomniało, można tam znaleźć ciekawe pliki. Jednak limity mogą człowieka wykończyć, a nie każdy ma tyle kasy żeby wykupować. Prędkość pobierania też nie powala
#11 Niedostępny
Napisany 17 October 2011 - 15:48
Jeżeli ma się dobry serwer do remote to się opłaca, bardzo dobrze wypozycjonowana strona.
#12 Niedostępny
Napisany 26 March 2012 - 21:33
Średnio wypada nawet jak się ma rremote serwer. Bo niestety ale transfer jaki jest na chomikuj.pl jeśli chodzi o wgrywanie plików to ok 400 KB/s. Więc jest lipa troche. Było by lepiej gdyby podczas wgrywania można było wybrać serwer na jaki będzie się wgrywać, tymczasem serwer wybierany jest automatycznie i stąd te transfery lipne.
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników