Skocz do zawartości

- - - - -

czerwone kapsułki

3 odpowiedzi na ten temat

#1 Niedostępny   piotrexxx

Blue Member

• Friend
  • Dołączył Sat, 01 Nov 08
  • 5 Tematów
    • 34 Postów

• Kraj:

Reputacja: 0
Neutral

Napisany 03 November 2008 - 23:05

Ostatnio zaciekawił mnie temat odżywek a dokładnie produktu do spalania tkanki tłuszczowej "clenburexin" otóż na reklamach tego i innych produktów ten preparat jest w czerwonych kapsułkach a w sprzedaży są tez w takich jakby kakaowych(niby takie białe)0. Czym różnią się czerwone kapsułki od tych przezroczystych??? Na jednym forum nie chcieli powiedzieć czym wiec pytam tu może wy coś wiecie? A i co wiecie o tym produkcie jest on szkodliwy dla zdrowia jakie są jego skutki uboczne ?? brał ktoś może clenburexin ???

[ WEJDŹ ZAGŁOSUJ NA NAS W TOP LISTACH ]

.:Dodany obrazek:. .:Dodany obrazek:. .:Dodany obrazek:. .:Dodany obrazek:.

#2 Niedostępny   Sui

Black Member

• V.I.P
  • Dołączył Wed, 07 May 08
  • 27 Tematów
    • 168 Postów

• Kraj:

Reputacja: 4
Neutral

Napisany 04 November 2008 - 13:31

Wiesz...szczerze powiem, że lepiej jest być aktywnym fizycznie niż brać jakieś "trujące" tabletki na odchudzanie.
Dodany obrazek

#3 Niedostępny   piotrexxx

Blue Member

• Friend
  • Dołączył Sat, 01 Nov 08
  • 5 Tematów
    • 34 Postów

• Kraj:

Reputacja: 0
Neutral

Napisany 04 November 2008 - 15:40

wiem że lepiej być aktywnym ale zaciekawiła mnie sprawa tych czerwonych kapsułek czym one się różnią od innych ?

[ WEJDŹ ZAGŁOSUJ NA NAS W TOP LISTACH ]

.:Dodany obrazek:. .:Dodany obrazek:. .:Dodany obrazek:. .:Dodany obrazek:.

#4 Niedostępny   Sui

Black Member

• V.I.P
  • Dołączył Wed, 07 May 08
  • 27 Tematów
    • 168 Postów

• Kraj:

Reputacja: 4
Neutral

Napisany 04 November 2008 - 17:12

Czym się różnią?.. jak specjalnie przeczytałam informacje o tym produkcie..to zauważyłam, że nie różni sie specjalnie od innych tego typu "odżywek"
Wiele jest takich produktów..różnią się ceną, kolorem, ilością tabletek, wagą..a działanie jest takie same, czyli żadna rewelacja..może coś tam schudniesz w co wątpię, a jeszcze pogorszy Ci się stan zdrowia..jak np. wątroba.
Jedno mnie jednak rozśmieszyło co przeczytałam o tym specyfiku.. : zwiększa aktywność fizyczną i psychiczną
Tylko brać i chudnąć! :D

Ten post był edytowany przez Sui dnia: 04 November 2008 - 17:13

Dodany obrazek

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników

Na tej stronie nie sa umieszczone zadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, dlugosc, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.)
Pamietaj, że pliki objete prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalnlą wersję, a ściagnietą kopię bedzie się traktować jako zapasową.

„If you are affiliated with any government, anti-piracy group or any other related group, or were formally a worker of one you CANNOT enter this web site, cannot access any of its files and you cannot view any of the HTML files.
If you enter this site you are not agreeing to these terms and you are violating code 431.322.12 of the Internet Privacy Act signed by Bill Clinton in 1995
and that means that you CANNOT threaten our ISP(s) or any person(s) or company storing these files, and cannot prosecute any person(s) affiliated with this page which includes family, friends or individuals who run or enter this web site.“