Problem z windows
Rozpoczęte przez jonatandark, 28 Aug 2011 19:17
7 odpowiedzi na ten temat
#1 Niedostępny
Napisany 28 August 2011 - 19:17
Witam mam powazny problem z kompem
1.uzycie procesora cały czas 100%
2. a drógie to jak włączam manadżer zadań to nic nie moge wyłączyć ( np pokazuje mi właczone 3 Opery chodz nawet nie właczałem opery) kompletnie niec nie darady wyłączyć.
gdzies czytałem że trzeba mieć administratora ze wszelkimi prawami na pc
z tego co znalazlem na pc to jestem na koncie administratora bo innego konta nie ma..ostatnio robiłem tez format całego pc C i D i nie wiem czy czasami nic mi nie wlazlo z pendriva ale nod nic nie znajduje..
nie mam pojecia co sie mogło porobic na pc.. proszę o pomoc
1.uzycie procesora cały czas 100%
2. a drógie to jak włączam manadżer zadań to nic nie moge wyłączyć ( np pokazuje mi właczone 3 Opery chodz nawet nie właczałem opery) kompletnie niec nie darady wyłączyć.
gdzies czytałem że trzeba mieć administratora ze wszelkimi prawami na pc
z tego co znalazlem na pc to jestem na koncie administratora bo innego konta nie ma..ostatnio robiłem tez format całego pc C i D i nie wiem czy czasami nic mi nie wlazlo z pendriva ale nod nic nie znajduje..
nie mam pojecia co sie mogło porobic na pc.. proszę o pomoc
Wejdź na BLOGA KLIKNIJ
#2 Niedostępny
Napisany 30 August 2011 - 14:45
Hello.
Jeśli chodzi o mnie to mógłbyś zeskanować HDD tym programem: http://www.dobreprog...dows,13117.html
Jeśli już nic Ci nie pomoże to w zupełnej ostateczności spróbuj tym:
http://www.dobreprog...dows,15526.html
Wcześniej jednak wyłącz wszystkie wirtualne napędy, antywirusa oraz wszelkie nakładki graficzne na system.
Pozdrawiam,
Vanguard.
Jeśli chodzi o mnie to mógłbyś zeskanować HDD tym programem: http://www.dobreprog...dows,13117.html
Jeśli już nic Ci nie pomoże to w zupełnej ostateczności spróbuj tym:
http://www.dobreprog...dows,15526.html
Wcześniej jednak wyłącz wszystkie wirtualne napędy, antywirusa oraz wszelkie nakładki graficzne na system.
Pozdrawiam,
Vanguard.
#3 Niedostępny
#4 Dostępny
Napisany 31 August 2011 - 21:15
Odlacz kompa od sieci do poki nie rozwizesz tego problemu 
Co to za system?->wcisnij start w polu wyszukiwania wpisz cmd->prawo klik na cmd uruchom jako admin->w wierszu polecen wpisz netstat -B wrzuc screena ->kolejna komenda to netstat -A tez wrzuc screena->nastepna to netstat -ANO i jak pisalem predzej screen
pozdro 4 all
peace
Co to za system?->wcisnij start w polu wyszukiwania wpisz cmd->prawo klik na cmd uruchom jako admin->w wierszu polecen wpisz netstat -B wrzuc screena ->kolejna komenda to netstat -A tez wrzuc screena->nastepna to netstat -ANO i jak pisalem predzej screen
pozdro 4 all
peace

#5 Niedostępny
Napisany 02 September 2011 - 06:57
pierwsze co zrobiłem to wziełem innego antywirusa Noda to cos tam porobił potem własnie tego combofix a to rezultat
a teraz po zakonczeniu wyskakuje mi okienko że Pliki wymagane do prawidłowego działania windowsa zostały zastapione jakimiś nie rozpoznanymi i aby zapewnić stabilność systemu to mam włożyc płyte z windows servis pack 3 .... no i wkładam tą swoją co instalowałem i nic nie chce ruszyc a moze to wina mojego windowsa bo jego tak z pulpitu nie idzie uruchomić tylko dopiero jak komp się włącza F11.. i jak mam sie tego ikienka teraz pozbyc bo nie idzie go zgasic
Hi, In order to view the posts in this forum please register or login. Witam. W celu wyświetlenia postów proszę zarejestrować sie lub zalogować
a teraz po zakonczeniu wyskakuje mi okienko że Pliki wymagane do prawidłowego działania windowsa zostały zastapione jakimiś nie rozpoznanymi i aby zapewnić stabilność systemu to mam włożyc płyte z windows servis pack 3 .... no i wkładam tą swoją co instalowałem i nic nie chce ruszyc a moze to wina mojego windowsa bo jego tak z pulpitu nie idzie uruchomić tylko dopiero jak komp się włącza F11.. i jak mam sie tego ikienka teraz pozbyc bo nie idzie go zgasic
Wejdź na BLOGA KLIKNIJ
#6 Dostępny
Napisany 03 September 2011 - 07:11
tryb awaryjny z obsluga sieci i reczna reinstalacja wszystkich aktualizacji lacznie z service packami powinna pomoc
, a okienko wyskakuje dlatego ze comboifx zrobil pozadki z plikami lub w plikach a winda ma zabezpieczenie ze jesli nie robi tego zaden program od microsoftu to wyskakuje wlasnie te okienko wiecej na ten temat tutaj KLIK 
jak sie uporasz z tym problemem to sciagnij ten program i odpal jest to Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool tak w razie W (nie zaszkodzi od razu odpalic moze pomoc ale nie musi :mysli:) do pobrania tutaj KLIK
ps. trza chyba zmienic xp'ka
pozdro 4 all
peace
jak sie uporasz z tym problemem to sciagnij ten program i odpal jest to Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool tak w razie W (nie zaszkodzi od razu odpalic moze pomoc ale nie musi :mysli:) do pobrania tutaj KLIK
ps. trza chyba zmienic xp'ka
pozdro 4 all
peace

#7 Niedostępny
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników