Skocz do zawartości

- - - - -

wybór laptopa

• Nie możesz odpowiadać w tym temacie
4 odpowiedzi na ten temat

#1 Niedostępny   jonatandark

.::WD UPLOADER::.

• Moderator
  • Dołączył Sat, 23 Feb 08
  • 995 Tematów
    • 1747 Postów
      • Numer GG:8299150

• Kraj:

Reputacja: 26
Excellent

Napisany 26 October 2011 - 08:06

witam mam prośbe do znających się..

szukam laptopa do jakies 2500 - 2600 zł jeśli ktoś może to prosiłbym polecić jakiegoś

lapt. patrzebny najbardziej do GIER

nie moze zabraknąć :

wifi
blututch
matryca 17 cala
HDMI

oczywiście potrzebna dobra karta graficzna oraz procesor ( bo jak pamietam kiedys kupiłem stacjonarny z jakąs wbudowana kartą że jak film włączałem to mi sie cioł i na nastepny dzien musiałemwymienić )

Potrzebny jest taki lapt. abym nie musiał go za miesiac wymieniać. oczywiście żeby gry ładnie chodziły

pytam dlatego że sie tak nie znam...

dla przykładu znalazłem takiego

http://allegro.pl/ac...1873498111.html

Wejdź na BLOGA KLIKNIJ

#2 Niedostępny   Vanguard

Doomsower

• Super Moderator
  • Dołączył Thu, 08 May 08
  • 622 Tematów
    • 2130 Postów
      • Hobby:Hard Rock

• Kraj:

Reputacja: 76
Excellent

Napisany 26 October 2011 - 11:25

Hello.

Z tego co mi wiadomo "grafika dedykowana" tj. zintegrowany procesor graficzny. Sądząc po tym, że procesor jest intelowski układ graficzny zapewne też. Staraj się szukać układów na bazie AMD Radeon (dawne ATI) oraz nVIDIA GeForce - to 2 wiodące rozwiązania. Podlinkowałem Ci stronki z aktualnym nazewnictwem GPU dla notebooków.

Moje propozycje:
http://www.ceneo.pl/12009555s
http://www.ceneo.pl/12666940s

Pozdrawiam,
Vanguard.

Informujcie mnie gdy linki wygasną.

Inform me when links are unavailable.

Dodany obrazek Dodany obrazek Dodany obrazek Dodany obrazek

#3 Niedostępny   jonatandark

.::WD UPLOADER::.

• Moderator
  • Dołączył Sat, 23 Feb 08
  • 995 Tematów
    • 1747 Postów
      • Numer GG:8299150

• Kraj:

Reputacja: 26
Excellent

Napisany 26 October 2011 - 22:26

ok dzieki ale ten co podałem może byc? znaczy pociagnie wszystkie gry co teraz są czy nie da rady

Wejdź na BLOGA KLIKNIJ

#4 Niedostępny   FallenAngel

Silver Member

• V.I.P
  • Dołączył Fri, 18 Apr 08
  • 81 Tematów
    • 547 Postów
      • Numer GG:nie używam GG
      • Hobby:szerokie

• Kraj:

Reputacja: 73
Excellent

Napisany 27 October 2011 - 09:33

Powinien pociągnąć wszystkie,ma dobrego procka,direct 11,co do karty to są nowsze(droższe),ta to właściwie to,to samo co jej poprzedniczka 5...,tylko numer jest wyższy.
Druga sprawa to takiego sprzętu nie kupiłbym na Allegro(nie można zwrócić po rozpakowaniu i przetestowaniu).
Pozdr.

[ WEJDŹ ZAGŁOSUJ NA NAS W TOP LISTACH ]

Dodany obrazek Dodany obrazek Dodany obrazek

#5 Niedostępny   Vanguard

Doomsower

• Super Moderator
  • Dołączył Thu, 08 May 08
  • 622 Tematów
    • 2130 Postów
      • Hobby:Hard Rock

• Kraj:

Reputacja: 76
Excellent

Napisany 27 October 2011 - 10:37

A widzisz, nie doczytałem. Ten lap ma jednak Radeona - cóż, nowości powinny ruszać, aż miło. Jeśli masz jakieś wątpliwości co do konkretnych tytułów zawsze, możesz sprawdzić ich wymagania np. na gry-online.pl. A co do firmy wystawiającej, widzę, że laps będzie miał gwarancję producenta. Upewnij się jednak, że tak będzie, bo z tego co mi wiadomo czasami produkty kupione na allegro są z prywatnego importu i polscy przedstawiciele producentów nie biorą za nie odpowiedzialności.

Informujcie mnie gdy linki wygasną.

Inform me when links are unavailable.

Dodany obrazek Dodany obrazek Dodany obrazek Dodany obrazek

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników

Na tej stronie nie sa umieszczone zadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, dlugosc, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.)
Pamietaj, że pliki objete prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalnlą wersję, a ściagnietą kopię bedzie się traktować jako zapasową.

„If you are affiliated with any government, anti-piracy group or any other related group, or were formally a worker of one you CANNOT enter this web site, cannot access any of its files and you cannot view any of the HTML files.
If you enter this site you are not agreeing to these terms and you are violating code 431.322.12 of the Internet Privacy Act signed by Bill Clinton in 1995
and that means that you CANNOT threaten our ISP(s) or any person(s) or company storing these files, and cannot prosecute any person(s) affiliated with this page which includes family, friends or individuals who run or enter this web site.“