Dodatki - co nowego na forum
Rozpoczęte przez kalvin, 26 Oct 2011 08:45
4 odpowiedzi na ten temat
#1 Niedostępny
Napisany 26 October 2011 - 08:45
Witam,
w temacie będą dodawane informacje co nowego pojawia się na forum. Czyli dodatki, modyfikacje, przeróbki itp.
Pozdrawiam
kalvin
w temacie będą dodawane informacje co nowego pojawia się na forum. Czyli dodatki, modyfikacje, przeróbki itp.
Pozdrawiam
kalvin
"Kto ma dostęp do źródła, nie czerpie z kałuży"

#2 Niedostępny
Napisany 26 October 2011 - 08:50
Zostały dodane nowe buttony do postów na forum.
Poniżej obrazkowa wersja, każdy buton ma swój kod na forum po prawej stronie widać jaki to kod.
Wstawiamy odpowiedni kod do napisanego posta. Działa to identycznie ja emotikona.
Poniżej obrazkowa wersja, każdy buton ma swój kod na forum po prawej stronie widać jaki to kod.
Wstawiamy odpowiedni kod do napisanego posta. Działa to identycznie ja emotikona.

#3 Niedostępny
Napisany 26 October 2011 - 16:25
Witam.
No,wiec jest tez poinstalowanych troche modow co maja nam ulatwiac prace na forum,na ogol tego nie widac co jest dodane,ale mozecie mi wierzyc na slowo,ze duzo modow jest wgranych.
Brakuje moda z odznaczeniami i tu sie trzeba troche w cierpliwosc uzbroic,bo tej wersji nie ma,ale jak znam zycie to niebawem sie pokaze.
Jezeli Wam czegos brakuje lub byscie chcieli jakis dodatek to pisac,poszukam i wgram o ile jest.
Pozdrawiam
No,wiec jest tez poinstalowanych troche modow co maja nam ulatwiac prace na forum,na ogol tego nie widac co jest dodane,ale mozecie mi wierzyc na slowo,ze duzo modow jest wgranych.
Brakuje moda z odznaczeniami i tu sie trzeba troche w cierpliwosc uzbroic,bo tej wersji nie ma,ale jak znam zycie to niebawem sie pokaze.
Jezeli Wam czegos brakuje lub byscie chcieli jakis dodatek to pisac,poszukam i wgram o ile jest.
Pozdrawiam
Uwaga:
Moje linki mozesz pobrac z dzialu VIP bez limitu transferu a znajduje sie on TUTAJ
Nie masz dostepu do dzialu VIP - wykup juz dzis i pobieraj za free TUTAJ

If links get deleted please let me know and I will upload again.
#4 Niedostępny
#5 Niedostępny
Napisany 13 November 2011 - 05:02
2011-11-12
Nowe butony do wstawiania w postach:
Nowe butony do wstawiania w postach:

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników