ostrzeżenie bez sensowne??!!
Rozpoczęte przez multispeed, 28 Jun 2009 09:54
3 odpowiedzi na ten temat
#1 Niedostępny
Napisany 28 June 2009 - 09:54
Masowe raportowanie postów. <- taką treść ostrzeżenia dostalem . Jestem zniesmaczony bo ja chce pomóc waszemu/naszemu forum a jak to robie to dostaje ostrzeżenie , chyba mija sie to z sensem. od tamtego czasu nie zwracam uwagi na posty innych bo jeszcze bana dostane.
Licze na jakieś racjonalne wytłumaczenie. Bo chyba takowego mogę żądać ??
Licze na jakieś racjonalne wytłumaczenie. Bo chyba takowego mogę żądać ??
#2 Niedostępny
Napisany 28 June 2009 - 11:51
Hello !
Z tego co widzę ostrzeżenie dał Ci mod który "przeszedł na emeryturę" i nieregularnie odwiedza forum. Co za tym idzie aby otrzymać wyjaśnienie / zadośćuczynienie powinieneś napisać PMa do administracji. Z reguły moderatorzy nie przyznają ostrzeżeń bez powodu - pewnie nasz kolega za słabo opisał to co miał na myśli. Za raportowanie nieodpowiednich postów i aktywność w pisaniu prawidłowych przeważnie nagradzamy w inny sposób
Szybko piszesz o tym - minęło już pół roku a takie rzeczy zgłasza się na bieżąco.
Pozdrawiam i życzę pomyślnego rozstrzygnięcia sprawy
Z tego co widzę ostrzeżenie dał Ci mod który "przeszedł na emeryturę" i nieregularnie odwiedza forum. Co za tym idzie aby otrzymać wyjaśnienie / zadośćuczynienie powinieneś napisać PMa do administracji. Z reguły moderatorzy nie przyznają ostrzeżeń bez powodu - pewnie nasz kolega za słabo opisał to co miał na myśli. Za raportowanie nieodpowiednich postów i aktywność w pisaniu prawidłowych przeważnie nagradzamy w inny sposób
Szybko piszesz o tym - minęło już pół roku a takie rzeczy zgłasza się na bieżąco.
Pozdrawiam i życzę pomyślnego rozstrzygnięcia sprawy
#3 Niedostępny
Napisany 28 June 2009 - 12:56
multispeed, o 28.06.2009, 10:54, powiedział:
...Licze na jakieś racjonalne wytłumaczenie...
Vanguard, o 28.06.2009, 12:51, powiedział:
...Szybko piszesz o tym - minęło już pół roku...
No właśnie ,moda który Ci dał to ostrzeżenie nie ma już z nami ,a i pewnie nie pamięta o co poszło ... Trzeba było pisać od razu wyjaśniło by się sprawę ,a tak... ale poznaj serce admina
pozdrawiam
PIRAT KOMPUTEROWY (cytując za New Urban Dictionary) - człowiek nie mający jaj na to, by wynieść z Empiku grę lub film pod kurtką.
#4 Niedostępny
Napisany 28 June 2009 - 14:15
Witam.
Bylo minelo.....sprawa zalatwiona. :biggrin:
Przy okazji,nie jestsmy tu by karac innych tylko razem milo spedzac czas.
Jezeli jakis mod Wam nie odpisuje to piszcie do Admina,Admin zawsze podejmuje sluszna decyzje.
Pzd.
Bylo minelo.....sprawa zalatwiona. :biggrin:
Przy okazji,nie jestsmy tu by karac innych tylko razem milo spedzac czas.
Jezeli jakis mod Wam nie odpisuje to piszcie do Admina,Admin zawsze podejmuje sluszna decyzje.
Pzd.
Uwaga:
Moje linki mozesz pobrac z dzialu VIP bez limitu transferu a znajduje sie on TUTAJ
Nie masz dostepu do dzialu VIP - wykup juz dzis i pobieraj za free TUTAJ

If links get deleted please let me know and I will upload again.
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników