Chciałem powiedzieć,że jestem jak najbardziej za tym,aby wprowadzono P2M i Moorhunta na Warez Dark.Jest to bardzo dobry sposób na pobieranie plików przez osoby które nie mają konta premium na Rapidshare.com (tak jak ja ;/ ).Ściągam już od jakiegos czasu w ten sposób i jestem na 100% za tym,aby to zostało wprowadzone na WD :biggrin: :yes:
-----P2M------
Rozpoczęte przez Vader, 29 Sep 2007 23:15
23 odpowiedzi na ten temat
#21 Niedostępny
Napisany 27 December 2007 - 18:11
Witam wszystkich użytkowników forum
Chciałem powiedzieć,że jestem jak najbardziej za tym,aby wprowadzono P2M i Moorhunta na Warez Dark.Jest to bardzo dobry sposób na pobieranie plików przez osoby które nie mają konta premium na Rapidshare.com (tak jak ja ;/ ).Ściągam już od jakiegos czasu w ten sposób i jestem na 100% za tym,aby to zostało wprowadzone na WD :biggrin: :yes:
#22 Niedostępny
Napisany 30 December 2007 - 12:07
Kliknąłem na ,,Nie mam zdania".Ponieważ ściągałem kiedyś z P2M i wiem, że takie warezy, na których są linki P2M nie mają większej przyszłości.Proszę mnie nie krytykować za moje zdanie, tak uważam i zdania nie zmienię.Natomiast myślę, że można by było zrobić dział, oddzielny od linków HTTP, żeby się wszystko nie pomieszało.Można by było ściągać bez limitów, ale niestety z większą szansą na wirusy.Zdarzyło mi się, że ściągnąłem Trojana, przez którego komputer nie chciał mi się wyłączyć.Musiałem to robić ręcznie.Mój Kaspersky Anty Wirus 2007 nie wykrywał go.Kiedy go wyłączyłem i chciałem go ponownie włączyć, nie dało się.Musiałem go zawieźć do serwisu.Na szczęście miałem go na gwarancji.Na komputerze miałem dużo Bajek, za co potem musiałem zapłacić małą grzywnę.

WarezDark.com - Probably the best Warez in the World Forever!
"Daj wiarę innym,by oni mogli dać ją Tobie"

#23 Niedostępny
Napisany 31 December 2007 - 18:45
Witam.
@Alemon,kazdy ma rawo wyrazic opinie,po to jest ta sonda i nikt Ciebie tu za to nie bedzie karal,ani osadzal.
Pzd.
@Alemon,kazdy ma rawo wyrazic opinie,po to jest ta sonda i nikt Ciebie tu za to nie bedzie karal,ani osadzal.
Pzd.
Uwaga:
Moje linki mozesz pobrac z dzialu VIP bez limitu transferu a znajduje sie on TUTAJ
Nie masz dostepu do dzialu VIP - wykup juz dzis i pobieraj za free TUTAJ

If links get deleted please let me know and I will upload again.
#24 Niedostępny
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników