Skocz do zawartości

Nokia N97 telefon doskonały

• Nie możesz odpowiadać w tym temacie
7 odpowiedzi na ten temat

#1 Niedostępny   Vader

Vader

• Admin
  • Dołączył Tue, 20 Jun 06
  • 1682 Tematów
    • 7203 Postów
      • Numer GG:007-zglos sie!

• Kraj:

Reputacja: 219
Excellent

Napisany 03 November 2009 - 21:42

Nokia N97 telefon doskonały

Dodany obrazek

Nokia N97 to telefon doskonały! Spełnia z całą pewnością oczekiwania maniaka multimedialnego, a także biznesmena. Jego zastosowanie jest bardzo szerokie dlatego trafi do rąk wielu osób.

Najnowsza N-ka była długo oczekiwanym modelem. Dlaczego? Nokia informowała bowiem, że pracuje nad rewolucyjnym modelem, który będzie odpowiadał na oczekiwana najbardziej wymagającego użytkownika. Nikt się nie sprzeciwi zatem, że N97 wprowadza nowy standard.

Uwaga:

Moje linki mozesz pobrac z dzialu VIP bez limitu transferu a znajduje sie on TUTAJ

Nie masz dostepu do dzialu VIP - wykup juz dzis i pobieraj za free TUTAJ

Dodany obrazek

Dodany obrazek
If links get deleted please let me know and I will upload again.

#2 Niedostępny   pucoas

White Member

• Members
  • Dołączył Wed, 14 May 08
  • 4 Tematów
    • 22 Postów

• Kraj:

Reputacja: 1
Neutral

Napisany 16 November 2009 - 19:42

Wg mnie SE Satio mogby ta nokie przebic, badz juz ja przebil. Co prawda jest drogi ale jak na tyle funkcji sadze ze cena moze sie zgadzac.

#3 Niedostępny   Vader

Vader

• Admin
  • Dołączył Tue, 20 Jun 06
  • 1682 Tematów
    • 7203 Postów
      • Numer GG:007-zglos sie!

• Kraj:

Reputacja: 219
Excellent

Napisany 23 November 2009 - 20:20

Zobacz postpucoas, o 16 November 2009 - 19:42, powiedział:

Wg mnie SE Satio mogby ta nokie przebic, badz juz ja przebil. Co prawda jest drogi ale jak na tyle funkcji sadze ze cena moze sie zgadzac.

Jezeli chodzi o telefony to tez preferuje SE.
Jak wyszla Nokia N70 to kupilem zonie,co za padaczka,dwa razy nam telefon wymienili i mimo tego nie dzialal poprawnie...

Uwaga:

Moje linki mozesz pobrac z dzialu VIP bez limitu transferu a znajduje sie on TUTAJ

Nie masz dostepu do dzialu VIP - wykup juz dzis i pobieraj za free TUTAJ

Dodany obrazek

Dodany obrazek
If links get deleted please let me know and I will upload again.

#4 Niedostępny   Morpheus

.::Admin::.

• Admin
  • Dołączył Thu, 06 Jul 06
  • 618 Tematów
    • 2333 Postów

• Kraj:

Reputacja: 91
Excellent

Napisany 23 November 2009 - 20:24

Zobacz postVader, o 23 November 2009 - 20:20, powiedział:

Jezeli chodzi o telefony to tez preferuje SE.
Jak wyszla Nokia N70 to kupilem zonie,co za padaczka,dwa razy nam telefon wymienili i mimo tego nie dzialal poprawnie...
Witam
Mam w domu obydwie firmy ,moja córka preferuje SE ,ja jednak uważam ,że NOKIA rządzi ,ze swojej N95 jestem bardzo zadowolony i nie wymieniłbym go na inny.No chyba ,że na bardziej wypasioną NOKIĘ :whistling:
pozdrawiam
PIRAT KOMPUTEROWY (cytując za New Urban Dictionary) - człowiek nie mający jaj na to, by wynieść z Empiku grę lub film pod kurtką.

Dodany obrazek

#5 Niedostępny   swist

Black Member

• Members
  • Dołączył Mon, 16 Jun 08
  • 26 Tematów
    • 132 Postów
      • Numer GG:8504100

• Kraj:

Reputacja: 0
Neutral

Napisany 23 November 2009 - 23:40

Ja tam wolę coś bardziej zaawansowanego tj. HTC ale na przykład iPhona nigdy bym się nie dotknął bo to g****.

#6 Niedostępny   Bezet

.::WD::.

• Members
  • Dołączył Sat, 10 Oct 09
  • 19 Tematów
    • 57 Postów
      • Numer GG:9551802

• Kraj:

Reputacja: 3
Neutral

Napisany 12 December 2009 - 00:38

Nie mogę zrozumieć tej całej nagonki na iphona. To jest bardzo mocny telefon, ze świetnym interfejsem. Pewnie że ma niedociągnięcia, ale można je wyeliminować programami/łatkami po jailbreaku. Poza tym fani wszystkomających Nokii też powinni się zastanowić nad iphonem 3GS, który w swoich bebechach ma prawie wszystko jak na standardy komórek.

#7 Niedostępny   Vanguard

Doomsower

• Super Moderator
  • Dołączył Thu, 08 May 08
  • 622 Tematów
    • 2130 Postów
      • Hobby:Hard Rock

• Kraj:

Reputacja: 76
Excellent

Napisany 15 December 2009 - 22:41

Sam jestem szczęśliwym posiadaczem Nokii serii E. I do dziś pamiętam jak 1 z "szczęśliwych" posiadaczy IPhona dziwił się, że na telefonie można odpalić pliki Word'a, Excel'a, pdfy o takich egzotycznych plikach jak FLAC czy OGG nie wspominając :whistling: To było z 2 lata temu - teraz pewnie się już dużo zmieniło. Ale telefonu Nokii nie zmienił bym na żaden inny wynalazek...

I nie mam nic do Appla. Przywiązałem się tylko do tej fińskiej marki.

Informujcie mnie gdy linki wygasną.

Inform me when links are unavailable.

Dodany obrazek Dodany obrazek Dodany obrazek Dodany obrazek

#8 Niedostępny   Morpheus

.::Admin::.

• Admin
  • Dołączył Thu, 06 Jul 06
  • 618 Tematów
    • 2333 Postów

• Kraj:

Reputacja: 91
Excellent

Napisany 16 December 2009 - 18:36

Zobacz postVanguard, o 15 December 2009 - 22:41, powiedział:

...Przywiązałem się tylko do tej fińskiej marki.
Witam
Dokładnie przywiązanie ,ja też przywiązałem się do nokii ,między innymi dlatego ,że menu w nich jest prawie identyczne ,zaczynałem od 5110 przez 3210 ,3510 itd kończąc na obecnej N95 po menu poruszam się bez problemu ,czego nie mogę powiedzieć o innych markach ,tam zmieniając telefon na nowszy model trzeba uczyć się menu od początku
pozdrawiam
PIRAT KOMPUTEROWY (cytując za New Urban Dictionary) - człowiek nie mający jaj na to, by wynieść z Empiku grę lub film pod kurtką.

Dodany obrazek

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników

Na tej stronie nie sa umieszczone zadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, dlugosc, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.)
Pamietaj, że pliki objete prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalnlą wersję, a ściagnietą kopię bedzie się traktować jako zapasową.

„If you are affiliated with any government, anti-piracy group or any other related group, or were formally a worker of one you CANNOT enter this web site, cannot access any of its files and you cannot view any of the HTML files.
If you enter this site you are not agreeing to these terms and you are violating code 431.322.12 of the Internet Privacy Act signed by Bill Clinton in 1995
and that means that you CANNOT threaten our ISP(s) or any person(s) or company storing these files, and cannot prosecute any person(s) affiliated with this page which includes family, friends or individuals who run or enter this web site.“