Skocz do zawartości

- - - - -

Co o tym myslicie....?

• Nie możesz odpowiadać w tym temacie
4 odpowiedzi na ten temat

#1 Niedostępny   Tangra

.::Admin::.

• Admin
  • Dołączył Sun, 02 Jul 06
  • 1695 Tematów
    • 3442 Postów

• Kraj:

Reputacja: 92
Excellent

Napisany 15 November 2009 - 02:28

Witam
A przez przypadek znarazlem o to w onet.pl:

Zarabiam 30-35 000 PLN miesięcznie brutto, jestem lekarzem w przeciętnym  mieście wojewódzkim.
Pracuję tygodniowo, łącznie z 1 dyżurem szpitalnym i gabinetem prywatnym ,  46-50 godzin i wcale
się nie przemęczam. To dobrze , że ta Pani i inni harują, tracąc zdrowie. Trafiają później do mojego
gabinetu, gdzie grzecznie czekają z kasą w zębach na Pana Doktora, który ich wyleczy aby mogli harować
dalej. Błędne koło ale ja zawsze lojalnie powtarzam Panom i Paniom Prezesom - TRZEBA SIĘ BYŁO UCZYĆ!!!

link: onet.pl

Panie Doktorze zapraszmy do protestu pod Sejm w sprawie ..zbyt niskich zarobków lekarzy w Polsce.

Co o tym myslicie....?
Pozdrawiam
Dodany obrazek
Dodany obrazek
Dodany obrazek

#2 Niedostępny   FallenAngel

Silver Member

• V.I.P
  • Dołączył Fri, 18 Apr 08
  • 81 Tematów
    • 547 Postów
      • Numer GG:nie używam GG
      • Hobby:szerokie

• Kraj:

Reputacja: 73
Excellent

Napisany 15 November 2009 - 08:00

To chyba jakaś podpucha,a jeśli nie to mnie zaraz szlag trafi... :verymad:

[ WEJDŹ ZAGŁOSUJ NA NAS W TOP LISTACH ]

Dodany obrazek Dodany obrazek Dodany obrazek

#3 Dostępny   Morpheus

• Admin
  • Dołączył Thu, 06 Jul 06
  • 618 Tematów
    • 2333 Postów

• Kraj:

Reputacja: 91
Excellent

Napisany 15 November 2009 - 08:42

Witam
Nie wydaje mi się by to była podpucha ,niech tylko każdy odpowie sobie na pytanie ,czy widział biednego lekarza... bo ja jeszcze nie :dry:
pozdawiam
PIRAT KOMPUTEROWY (cytując za New Urban Dictionary) - człowiek nie mający jaj na to, by wynieść z Empiku grę lub film pod kurtką.

Dodany obrazek

#4 Niedostępny   Tangra

• Admin
  • Dołączył Sun, 02 Jul 06
  • 1695 Tematów
    • 3442 Postów

• Kraj:

Reputacja: 92
Excellent

Napisany 15 November 2009 - 11:12

Witka

Ja tez nie widzialem biednego lekarza..... wiec trza bede  ... "idziemy pod seim po podwyszka".... :thumbsup:

Pozdrawiam

Dodany obrazek
Dodany obrazek
Dodany obrazek

#5 Niedostępny   Vanguard

Doomsower

• Super Moderator
  • Dołączył Thu, 08 May 08
  • 622 Tematów
    • 2130 Postów
      • Hobby:Hard Rock

• Kraj:

Reputacja: 76
Excellent

Napisany 15 November 2009 - 12:04

Hello !

Też nie widziałem biednego lekarza... Z drugiej strony leczenie się prywatnie to mus, jak nie chce się zdechnąć czekając miesiącami w kolejce do lekarza publicznego. Kolejne rządy wychowały nam stado pijawek na własnej piersi... i bynajmniej nie są to pijawki lekarskie.

Pozdro !

Informujcie mnie gdy linki wygasną.

Inform me when links are unavailable.

Dodany obrazek Dodany obrazek Dodany obrazek Dodany obrazek

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników

Na tej stronie nie sa umieszczone zadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, dlugosc, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.)
Pamietaj, że pliki objete prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalnlą wersję, a ściagnietą kopię bedzie się traktować jako zapasową.

„If you are affiliated with any government, anti-piracy group or any other related group, or were formally a worker of one you CANNOT enter this web site, cannot access any of its files and you cannot view any of the HTML files.
If you enter this site you are not agreeing to these terms and you are violating code 431.322.12 of the Internet Privacy Act signed by Bill Clinton in 1995
and that means that you CANNOT threaten our ISP(s) or any person(s) or company storing these files, and cannot prosecute any person(s) affiliated with this page which includes family, friends or individuals who run or enter this web site.“